Leuk om te lezen!
Tokkie en Klokkie.
Column van Jochem MyjerTussen oud en nieuw ben ik traditioneel de laatste jaren één dag werknemer bij slagerij Moormann in de Koog.
...
Samenspel van wijn en spijscombinaties
Paul Patat in De Koog heeft plaats gemaakt voor Wijnbar Oudeland. Daan Kappert is al jaren werkzaam als topchef in diverse (sterren)restaurants in binnen- en buitenland. Na een seizoen Bij Jef in de k...
‘Lazer die telefoon toch in het Marsdiep’
Hotelier Geert Ellen houdt van gezelligheid
Hij was kottervisser, elektricien en taxichauffeur en noemt zichzelf ‘een man van duizend-en-één beroepen’. Toch is Geert Ellen in maart 2019 al vijfentwin...
Tjeerd Henstra
Horeca grote passie van zingende kroegbaas Tjeerd
Al bij zijn eerste bezoek aan Texel in 2011 was hij verliefd: niet op het eiland of op een leuk meisje, maar op het café dat hij zou gaan runnen. Bij...